WIJ GAAN SPORTEN, DOE JE MEE?

WIJ GAAN SPORTEN, DOE JE MEE?

Sporten!

We weten allemaal dat het goed voor ons is maar veel vrouwen vinden het lastig om hier tijd voor vrij te maken. De motivatie is soms ook ver te zoeken: sportschool drempel, te weinig tijd, geen energie, we kennen ze allemaal. In dit filmpje praat ik met personal trainer Natasja Oost over waarom bewegen zo goed is vooral als je boven de 40 bent. Natasja heeft een aantal oefeningen opgesteld die je overal makkelijk kunt uitvoeren. Dit kun je alleen doen maar ook met een vriendin zodat je misschien meer gemotiveerd bent. De oefeningen zet ik na het weekend op Fab40s.nl

Deblon Sports:

De prachtige outfits die Natas en ik dragen zijn van Deblon Sports, hou het in de gaten ik ga zeer binnenkort een leuke weggeef actie doen! Morgen maak ik bekend wie de mooie Facatie laarzen heeft gewonnen van Diena D footwear. Veel plezier en tot snel weer!

x Anous

Laat een reactie achter

You May Also Like