Wat doet een cold laser clearlift?

Wat doet een cold laser clearlift?

Mijn gezicht kan wel een oppepper gebruiken,

Hele dagen achter mijn beeldscherm, weinig slaap, daar word je niet mooier van. Omdat ik veel draaidagen heb, heb ik gekozen voor een cold laser clear lift bij KNAP Institute in Amsterdam. Deze behandeling heeft namelijk geen downtime dat houdt in dat je gewoon de deur uit loopt zonder rare bijwerkingen.

Wat doet deze behandeling?

Deze behandeling helpt tegen huidveroudering, als je ouder wordt krijg je fijne en diepe rimpels, maar ook een slappere en vergroving van de huidstructuur. Ik kom uit een generatie dat we nog volop in de zon lagen, het liefst met olie zonder factor waardoor ik nu wat pigmentvlekjes zie. Huidveroudering ontstaat door een verlies van elastine en collageen, de bindweefselvezels die zorgen voor trekvastheid en stevigheid. De snelheid waarin de huid veroudert hangt af van vele factoren, zoals erfelijke aanleg, levensstijl en de mate van blootstelling aan UV-straling. Huidveroudering is onvermijdbaar en hoort bij het leven maar ik wil graag op een mooie en elegante manier ouder worden.

Wat me aantrekt aan de clearlift is dat de huid zelf aan het werk gezet wordt om sterker en gezonder te worden. De laser behandeling stimuleert de diepere huidcellen om nieuw collageen aan te maken. Deze loopt terug vanaf je 25e levensjaar, waarna de huid zijn stevigheid verliest.

Niet alleen het gezicht kan met de ClearLift-laser worden behandeld, ook handen, het decolleté en de hals kunnen met de laser worden aangepakt. Doordat een behandeling met de ClearLift-laser nagenoeg pijnloos is, kan deze ook op gevoelige delen, zoals rond ogen en mond, worden toegepast.

Hoe gaat de laser te werk?

De ClearLift zendt korte maar krachtige lichtflitsen uit. Deze gefractioneerde pulsen dringen door tot in de lederhuid, geven daar kleine micro-explosies en stimuleren de aanmaak van fibroblasten. Deze fibroblasten zorgen er vervolgens voor dat nieuw collageen wordt aangemaakt, belangrijk voor het steunweefsel van de huid. Oneffenheden worden hersteld en de huid wordt op natuurlijke wijze gelift. Naast huidverjonging kan de ClearLift-laser ook ingezet worden voor:

• Vermindering van fijne lijntjes
• Verbetering van een grove huidstructuur en zichtbare poriën.
• Vermindering van littekens, zoals striae en post acne littekens;
• Het verminderen van ongelijkmatige pigmentatie, waaronder melasma;
• De aanpak van rosacea en gebroken haarvaatjes;
• Vermindering van cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd;
• Verwijdering van tatoeage

Het resultaat

Het proces van collageenvorming heeft tijd nodig. Na minimaal drie maanden kun je het uiteindelijke effect van de behandeling pas zien. Het nieuwe weefsel dat door de huid is aangemaakt zal niet verdwijnen na verloop van tijd, dus de resultaten zijn blijvend. Uiteraard kan het verouderingsproces van de huid niet stop gezet worden en zal je het resultaat moeten onderhouden. Het beste is om deze laser in een kuurverband te doen, bij KNAP kunnen ze je heel goed adviseren en je een persoonlijk advies geven, ieder huid is natuurlijk weer anders!

Wat kost het?

1 behandeling is 119,- Euro en 10 behandelingen kosten 1150,- Euro, uiteindelijk ook afhankelijk van hoeveel behandelingen je nodig hebt.

Ik hoop je weer voldoende te hebben geïnformeerd, mocht je vragen hebben stel ze dan hieronder. Veel kijkplezier!

Liefs,

Anouska

 

Laat een reactie achter

You May Also Like