verbouwen in frankrijk

verbouwen in frankrijk

we zijn weer thuis van onze vakantie:

Samen met mijn zus Mirjam en haar gezin waren we de afgelopen 10 dagen in Frankrijk. De mensen die vaker naar mijn vlogs kijken weten dat we het afgelopen jaar heel druk zijn geweest met de verbouwing van dit prachtige vakantie huis. Mirjam en ik waren constant herinneringen aan het ophalen en daarom leek het me toch erg leuk om hier een vlog over te maken. Eigenlijk dus een kijkje achter de schermen hoe we dit allemaal gefikst hebben.

In deze aflevering zie je het huis in het begin stadium dus helemaal leeg gestript. Mirjam en ik gaan naar Nice om materialen uit te zoeken maar dat gaat allemaal niet zo gemakkelijk. Vliegtuigen die gecancelled worden, vervelende Fransen, worstelen met griep want ik ben behoorlijk ziek geweest afgelopen winter.

Ik wens je veel plezier bij deze vlog. Vind je het een leuke video deel deze dan op Facebook of geef me een duim! PS: Vrijdag 7 september post ik deel 2 van deze verbouwing in Frankrijk! Hou het in de gaten! 😉

Keep you posted! Anouska 

Laat een reactie achter

You May Also Like