VANDAAG WORD IK 5 JAAR JONGER!

VANDAAG WORD IK 5 JAAR JONGER!

Benieuwd hoe ik dat heb gedaan? Vorige week kreeg ik een thermage behandeling waardoor mijn huid meteen 5 jaar jonger werd. Dat allemaal zonder snijden, spuiten en geen herstel tijd. Deze behandeling werkt dmv hoog radio frequentie golven en behandeld de diepere huidlaag. Het collageen wordt aangemaakt in de Dermis de Lederhuid, daar kun je normaal nooit bijkomen.
Het collageen vernieuwd en hersteld zichzelf gedurende 7 tot 9 maanden. Pas dan kun je pas het optimale resultaat zien.
Wat ik bijzonder vind aan thermage is dat je ook ongelijkheden in je gezicht kunt aanpassen. Ik heb 2 verschillende wenkbrauwen en mijn lip is aan de ene kant dikker dan aan de andere kant. Beide zijn behandeld. Nu moet mijn huid dat zelf gaan oppakken. De kin lijn is ook onder handen genomen want deze wordt toch minder strak naarmate je de 40 bent gepasseerd.

Zoals Mabel van den Dungen in de video zegt maakt thermage je mooier zonder dat je eruit ziet als een strakke barbiepop, het resultaat is natuurlijk. Je blijft gewoon jezelf! En dat is uiteindelijk wat we eigenlijk willen niet waar?

Deze behandeling werd uitgevoerd door een Duitse specialist bij La Maison op de Rozengracht. Je hoeft daarom ook niet verdooft te worden soms is het een beetje gevoelig maar dat is prima te verdragen. Heb je vagen stel ze dan onderaan deze video. Vind je dit een leuke video geef me dan een duim of deel deze op je Facebook pagina. Wil je niets missen? Abonneer je dan op mijn kanaal, dat kun je doen op de home pagina van deze website! Super bedankt en ik spreek je snel weer!

Keep you posted!

Anouska

Laat een reactie achter

You May Also Like