TOT MIJN NEK IN HET ZAND!

TOT MIJN NEK IN HET ZAND!

 

Je moet er wat voor over hebben:

Deze keer een kijkje achter de schermen bij de opnames voor een TV commercial. Toen ik hoorde dat ik hiervoor geboekt zou worden zat ik net een enorm stuk taart weg te werken. Normaal gesproken schrik ik daar niet zo van maar deze commercial is voor een bedrijf dat afslank producten verkoopt en ik moest in bikini, HELLUP! De dag voordat dit nieuws kwam, was ik net terug gekomen uit Frankrijk waar we bezig waren met een enorme verbouwing. Onze aannemer is een Belg en een echte Bourgondiër dus ik heb eindeloze lunches met bijbehorende flessen wijn genuttigd. Heerlijk maar nu even niet zo handig! Voor deze commercial had ik 4,5 dagen om weer in shape te komen, is het me gelukt??

Dat was echter niet de enige uitdaging, op de dag van de shoot werd ik tot mijn kin ingegraven in het zand…ook een hele ervaring!

Voor deze commercial heb ik gewerkt met het film team van Flying Dutchmen  

Vind je dit een leuke video, geef me dan een like of deel het op je kanaal! Keep you posted! Anouska

Laat een reactie achter

You May Also Like