ACHTER DE SCHERMEN VAN MODESHOW WYNIA

ACHTER DE SCHERMEN VAN MODESHOW WYNIA

 

 

Afgelopen zondag heb ik een modeshow gelopen:

Dit was in kledingwinkel Wynia in Amsterdam. Nynke is een vriendin van me en wij doen wel vaker leuke projecten samen. Achter de schermen zie je de lichte stress en de voorbereiding voor de show. Na afloop ontmoet ik 2 mini vlogsters en Christien de zus van Nynke. Christien Wynia is ook een 40+ vlogster en ik vond het zo leuk om met een mede vlogster van mijn leeftijd te praten. Het is voor de ‘oudere’ vloggers niet altijd even gemakkelijk in vlogland. Fijn om te horen hoe zij alles beleeft. Ik wens je veel plezier bij deze fashion vlog en tevens krijg je meteen een kijkje in de nieuwe zomer collectie van Wynia.

IETS MINDER TIJD:

PS: je hebt vast gemerkt dat ik de laatste tijd om de week post. Ik ben erg druk met de verbouwing van ons huis in Frankrijk dus het lukt me niet altijd om te leveren. Voor Libelle.TV heb ik tijdens mijn vakantien nog een vlog gemaak, deze komt deze maand nog online bij Libelle TV. Keep you posted!

Liefs Anouska

Laat een reactie achter

You May Also Like