MEER VOLUME IN JE GEZICHT DOOR EEN PROFILO BEHANDELING

MEER VOLUME IN JE GEZICHT DOOR EEN PROFILO BEHANDELING

Anti-aging:

In deze video praat ik met Jeannette Hessels, zij is een exert op het gebied van anti-aging. Jeannette is cosmetisch arts kan je helpen met gezond en mooi ouder worden. Ze heeft een heel arsenaal aan behandelingen tot haar beschikking, ik kwam bij haar omdat ik nieuwsgierig was naar fillers. Mijn gezicht is minder vol dan vroeger en volgens Jeannette was een Profilo behandeling de juiste oplossing. Mocht je fillers een stapje te ver vinden dan is dit misschien een mooie tussen oplossing voor je.

Profilo behandeling:

Je krijgt 5 prikjes in elke kant van het gezicht met hyaluronzuur, dit verdeelt zich heel geleidelijk over het gezicht waardoor je huid een flinke boost krijgt. Ik ben hier nog niet zo in thuis dus het leverde hilarische beelden en lach momentjes op. Jeannette is naast dat ze heel kundig is ook een warme en leuke vrouw.

Jeannette Hessels:

Wil je meer weten over Jeannette? Neem dan even een kijkje op haar website: Jeannette Hessels Health & Beauty Ze is niet alleen thuis in cosmetische behandelingen maar weet ook heel veel over inner beauty en bv de overgang. Zeer waarschijnlijk kun je daar binnenkort nog een video van verwachten.

Benieuwd naar mijn ervaring met Profilo? Bekijk dan vooral deze video, heb je vragen stel ze gerust onder dit artikel en we zullen ze beantwoorden.

Spreek je snel weer!

Liefs, Anouska

Laat een reactie achter

You May Also Like