POWERNAP VOOR JE HUID: GIVEAWAY!

POWERNAP VOOR JE HUID: GIVEAWAY!

Soms heb je een opkikker nodig:

Tijdens deze beauty vlog ga ik een oog masker testen van het Zwitserse cosmetica merk Valmont. Dit masker werkt als een powernap voor je huid en het kost maar 15 minuten van je tijd.

Het is een stress relieving masker en ontspant de huid rond je ogen maar wat ik het meest interessant vind..het geeft je huid een energie boost. Zoals gewoonlijk slaap ik niet zoveel en kan ik wel een oppepper gebruiken. In deze video laat ik je precies zien wat je moet doen!

De komende 10 dagen zit ik samen met met mijn kids en mijn zus met haar gezin in Zuid-Frankrijk. Dus we vloggen gezellig vanaf ons vakantie adres.

PS: Wil je kans maken op dit masker,deel dan deze video op Facebook!
Alvast bedankt!

Keep you posted!

Anouska

Laat een reactie achter

You May Also Like