Travel vlog: mijn NY ervaring!

Travel vlog: mijn NY ervaring!

The city that never sleeps:

En dat hebben we geweten! Onlangs waren we in NYC met een leuke club mensen en dat was enorm gezellig. Uiteraard weer veel feestjes en waar kun je nou beter winkelen dan Amerika?

In deze vlog vertel ik al mijn ervaringen van deze city trip, ik ben er inmiddels 5 keer geweest maar dit was de eerste keer dat ik NY in het zonnetje heb gezien. NY barst van de leuke lunch tentjes en wij zaten in Soho wat ik toch echt de leukste wijk vind. Gezellige straatjes, mooie boetiekjes en ik vind het wat knusser dan het zakelijke Manhattan. Als je wilt hardlopen kun je wel beter in de buurt zitten van Central Park want in Soho was dat een uitdaging.

We zaten overigens in Citizen M op Bowery dat net open was, sterker nog we hebben de opening meegemaakt, erg leuk allemaal. Ik vertel ook over mijn ervaringen in dit hotel, misschien een goede tip als je van plan bent af te reizen naar NY.

Ondanks de leuke tijd hakt het er na 3 dagen bij mij in, misschien het tijdverschil, weinig rust? Wie zal het zeggen maar gek genoeg heb ik altijd heimwee naar de kindjes wanneer ik in NY ben.

Bekijk al mijn ervaringen in deze vlog en wanneer je vragen hebt stel ze gerust.

Keep you posted!

Anouska

Laat een reactie achter

You May Also Like