MINDER RIMPELS DOOR HET NEMEN VAN COLLAGEEN

MINDER RIMPELS DOOR HET NEMEN VAN COLLAGEEN

Opeens zag ik het!

Een paar maanden geleden kreeg ik lenzen, het werd echt tijd want ik had dit veel te lang uitgesteld. Ik keek in de spiegel en dacht letterlijk: ‘OMG what’s gebeurd, heb ik echt zoveel rimpels?’ Opeens zag ik de wereld veel scherper en dus ook mijn gezicht wat ik letterlijk met een soort filter had bekeken de afgelopen jaren.

Een mooie huid is belangrijk, het is toch een soort visite kaartje.

Om je huid gezond te houden moet je het wel goed onderhouden, zeker wanneer je ouder wordt en zeker na een paar kinderen, ik weet er alles van!

Collageen in je huid neemt af vanaf je 25ste en dan begint langzaam het verouderingsproces. Uiteraard kun je goed smeren met dure crèmes maar je kunt je huid dus ook van binnenuit verzorgen.

In deze video laat ik je kennis maken met Oslo Skin Lab een collageen poeder wat je inneemt en van binnenuit je huid weer hersteld.

Ik heb het getest en het werkt echt!

Ben je nieuwsgierig geworden na het zien van deze video?

Via mijn code Fab40s op osloskinlab.nl krijg je een korting van 60% op de eerste verpakking van ‘The Solution’ wanneer je gaat voor een lidmaatschap. Leden krijgen standaard 30% korting!

Elke maand wordt het dan bij je thuis bezorgd zodat je de deur niet uit hoeft en ook geen dag mist!

Dit is overigens de eerste van 3 video’s, in de volgende video zie je hoe ik mijn huid laat meten bij een onafhankelijke beauty kliniek zodat ik kan zien of het product echt heeft gewerkt. Deze video post ik heel binnekort dus hou het in de gaten!

PS: in mijn bio zit de directe link naar de kortingspagina.

Xxx Anous

Laat een reactie achter

You May Also Like