3 februari 11.30 ben ik te zien bij Life is beautiful

3 februari 11.30 ben ik te zien bij Life is beautiful

RTL4

Life is beautiful:

Morgen is het te ver, samen met blogster Yvonne Bijkersma ben ik te zien bij het RTL4 programma: Life is beautiful.

We waren uitgenodigd bij de nieuwe city spa van Weleda in Den Haag. Beide hebben we een drukke levensstijl en tijd om te ontspannen dat schiet er vaak bij in. Vandaar dat we verwend werden met een heerlijke relax behandeling, Yvonne kreeg een gezichtsbehandeling en ik een rug massage, onnodig te vertellen dat dit heel fijn was 😉

Ken je Yvonne nog niet? Zij blogt over haar vegan lifestyle dus dat was samen een leuke combi.

Mounira Mansour verzorgde de presentatie, ik moest even wennen om weer aan de andere kant te zitten. Nu was ik degene die de vragen moest beantwoorden haha en dat was gek…sta geloof ik toch liever aan de productie kant 😉

Anyways we hebben een super leuke dag gehad en vanavond plaats ik ook nog even vlog van hoe het achter de schermen ging. Super leuk als je even gaat kijken. Zondag dus, 3 Februari om 11.30!

Liefs en tot snel.

Anous

Laat een reactie achter

You May Also Like