INTERVIEW MET LONNEKE NOOTEBOOM

INTERVIEW MET LONNEKE NOOTEBOOM

TATA…HIER IS IE DAN!

Jaaaa het heeft wat voeten in de aarde gehad, 2 keer eerder was dit gepand en eindelijk heb ik top stylist / influencer Lonneke voor de kerst gesproken in haar prachtige woning in Belgie.

We hadden een open en ontspannen gesprek. Af en toe lichtelijk chaotisch daar haar hondje Guus, de grote vriendin van Lonneke, sporadisch in beeld sprong. Dat zorgde voor hilarische maar gezellige taferelen.

Dit interview stond echt al heel lang op mijn verlanglijstje, ik ben dan ook dankbaar dat Lonneke de tijd heeft genomen om me te ontvangen en uitgebreid te spreken. Ik heb haar alles gevraagd wat ik wilde weten. Nou ja bijna alles, ik had dolgraag eens even bij haar in de kleding kast gekeken, wat zal daar allemaal niet inhangen voor moois? 😉 Dat is dus niet helemaal gelukt maar ik sprak haar wel uitgebreid over:

-Het geheim achter haar succes.

-Haar motivatie: welke boodschap wil ze haar volgers meegeven?

-Hoe en waarom ze ooit is begonnen met Style my day.

-En als klap op de vuurpijl een leuke onthulling: welke twee bekende vrouwen staan er hoog op haar verlanglijstje om te stylen?

Dit allemaal samengevat in een video van 23 minuten, mijn langste video ooit, maar ik denk dat als je een echte Lonneke liefhebber bent dit helemaal niet erg vindt.

Ben je die echte Lonneke fan? Hartstikke leuk wanneer je een reactie plaatst, heel benieuwd wat je van deze video vindt! 

Veel kijkplezier Anouska

Laat een reactie achter

You May Also Like