IK HEB HAIR EXTENTIONS!

IK HEB HAIR EXTENTIONS!

wat is dit gaaf!

Afgelopen week heb ik iets leuks gedaan namelijk hair extentions laten zetten. In het verleden heb ik vaak extentions gehad maar de laatste 5 jaar heb ik rond gelopen met mijn eigen haar. Ik had enorm zin in een verandering en ben op zoek gegaan naar een goede kapper. La Maison op de Rozengracht in Amsterdam verzekerden mij van een goed resultaat.

De extentions die zijn gebruikt komen zijn van het merk Extensiellle uit Belgie en worden vast gemaakt met piepkleine ringetjes. Deze beschadigen het haar niet en blijven ook goed zitten. Deze Belgische leverancier komt uit de tapijt industrie, zijn vrouw had extentions maar was niet blij met de manier hoe het werd gezet. Zodoende dat haar man een goede oplossing heeft gezocht. Het haar is ook van een mooie kwaliteit, zacht en niet stug. Wil je zien hoe alles is gegaan? Bekijk dan hier de video! Ik heb er veel over te vertellen aangezien ik extentions heb gehad van alle soorten en merken.

PS: vind je dit een leuke video, vergeet dan niet te liken, ook super leuk als je me gaat volgen op mijn instagram account, ik post elke dag nieuwe updates!

Veel liefs en tot snel weer! Anouska

Laat een reactie achter

You May Also Like