ik doe een test!

ik doe een test!

 

3 maanden lang voeg ik collageen van Oslo Skin Lab toe aan mijn dagelijkse beauty regime. Om zeker te zijn of dit product werkt ben ik naar een onafhankelijke schoonheid kliniek gegaan waar ze mijn huid hebben gescant met de Visia een apparaat die van alles meet in de huid. Zo kan ik na een aantal maanden zien of ‘the solution’ gewerkt heeft. We zijn allemaal gewend om lekker te smeren met crèmes in de hoop dat onze huid zo lang mogelijk glad blijft. Er is echter ook een andere manier om je huid mooier te maken door het te voeden van binnenuit.

Collageen neemt af na je 25ste en dan begint het veroudering proces.

Collageen is een soort bindmiddel, het geeft je huid stevigheid en glans. Kijk maar eens naar jonge kinderen hoe lekker zijn die wangetjes!! (Ik knijp altijd even in die van mijn zoontjes, maar goed mijn boys zijn 6 ik ben 47, dat is een ander verhaal. )Toch kun je wat van die stevigheid terug krijgen wanneer je je collageen weer aanvult.

Ik neem dagelijks een zakje in een glas water, het heeft geen geur en smaak wat ik wel zo prettig vind. (chemische smaakjes zijn aan mij niet besteed) Geef het product wel even de tijd want het heeft minimaal 6 weken nodig om zijn werk te doen.

Krijg via mijn code een korting van 60%

klik op deze link!

Wil je meer weten over dit product kijk dan even naar mijn eerder post waar ik tekst en uitleg geef! NB: Ben je nieuwsgierig geworden na het zien van deze video?

Via mijn code Fab40s op osloskinlab.nl krijg je een korting van 60% op de eerste verpakking van ‘The Solution’ wanneer je gaat voor een lidmaatschap. Leden krijgen standaard 30% korting! Elke maand wordt het dan bij je thuis bezorgd zodat je de deur niet uit hoeft en ook geen dag mist!

Succes en laat me weten hoe je het vindt als je het gaat gebruiken.

Veel liefs,

Anouska

Paid partnership: https://www.instagram.com/osloskinlab…

Foto: https://www.instagram.com/anoekvannunen/

Laat een reactie achter

You May Also Like