Wat collageen voor mijn huid heeft gedaan

Wat collageen voor mijn huid heeft gedaan

 

dagelijks collageen drinken

Jaaa hier is ie dan de video met het resultaat van 4 maanden collageen van Oslo Skin Lab toevoegen aan mijn dagelijkse beauty routine. Elke dag doe ik een zakje poeder in een glas water om mijn huid van binnenuit te voeden. Je moet het wel even de tijd geven want het duurt minimaal 6 weken voordat je wat merkt. Ik zag het aan de glans en meer volheid van de huid. Mijn structuur is enorm verbetert zoals je gaat beleven in de video.

Mooie bijkomstigheid is dat niet alleen de huid van je gezicht mooier wordt maar ook je cellulite wordt minder zichtbaar na verloop van tijd. In deze video zie je de uitslag van de test die ik heb gedaan. In een onafhankelijke beauty kliniek hebben ze mijn huid gemeten met de Visia, een gezicht scan. 4 maanden later hebben we dezelfde scan gemaakt, zo konden we meten wat het collageen heeft gedaan voor mijn huid.

Nieuwsgierig geworden?

Via deze link krijg je een korting van 60% op de eerste verpakking van ‘The Solution’ wanneer je gaat voor een lidmaatschap. Leden krijgen standaard 30% korting! Elke maand wordt het dan bij je thuis bezorgd zodat je de deur niet uit hoeft en ook geen dag mist! Wil je nog meer weten over dit product kijk dan naar mijn eerder video’s waar ik nog meer tekst en uitleg geef!

Veel liefs,

Anous

Fotocredits: Mirella Sleenhoff

Laat een reactie achter

You May Also Like