HELP! IK MOET EEN BRIL

HELP! IK MOET EEN BRIL

IK KAN ER NIET MEER ONDER UIT:

Ik moet een leesbril, ik kan zonder niet goed meer lezen. Dat is eigenlijk al een tijdje zo, ik gebruik thuis een loep voor de kleine lettertjes. Tja en dan komt er een moment dat je wel je ogen moet gaan opmeten. Ik heb het idee dat brillen mij niet zo goed staan, ze maken me tuttig, vandaar dat ik zo lang heb gewacht uit pure ijdelheid dus. Ik kreeg een goede tip over Loek Brillen in Rotterdam, zij hebben een mooi concept. Voor 9,99 per maand heb je een abonnement en kun je onbeperkt brillen op jouw sterke bestellen voor maar 15 Euro per bril. Geweldig toch? En weet je je recept dan kun je vanuit je luie stoel een aantal mooie brillen bestellen, zo heb je bij elke outfit een andere bril.

Ik mag 6 abonnementen weggeven: deel en like actie!

Het leuke is dat ik een aantal abonnementen mag weggeven. Like deze post, tag een vriendin en wellicht maken jullie kans op een abonnement bij Loek Brillen. Zo kun je een half jaar lang onbeperkt brillen bestellen voor 15,- per bril. Mooi toch?

Loek brillen:

Wil je meer info over Loek brillen en hun concept kijk dan even op de website van Loek brillen.

Veel KIJKplezier 😉

Anouska

PS: klkeding is van Wynia

Laat een reactie achter

You May Also Like