HAVING FUN!

HAVING FUN!

SOMS KAN HET LEVEN HEEL GEZELLIG ZIJN:

Super leuk dat je weer kijkt! Eindelijk weer een persoonlijke vlog online! Wat een geweldige zomer maar af toe werd het zelfs mij wat te heet. De titel zegt het al, het me niet weerhouden om leuke dingen te doen. Sterker nog…ik heb alleen maar leuke dingen gedaan!

Deze week neem je mee naar een fantastische bruiloft in het Amstel Hotel met goede artiesten en veel gezelligheid. Mijn auto wordt ingeruild en ik ga elektrisch rijden, dat is af en toe wel even wennen. Bij de kapper kom ik mijn oude maatje Mari van de Ven tegen. Mari heeft mijn make-up gedaan bij mijn allereerste modellen reisje voor ‘O neill (alweer 27 jaar geleden, pssst…niet verder vertellen, te lang geleden!!!) Uiteraard moest ik even een vlogje met hem opnemen, de altijd gezellige Mari heeft daar geen problemen mee. En…ik neem je mee naar het strand waar de mussen dood van het dak vallen. Kortom het is weer een gezellige boel.

Een verzoekje aan jou, vind je dit een leuke vlog laat het me dan weten door een duimpje. Vanaf nu post ik iedere vrijdag om 12 uur een nieuwe video. Jaja sinds kort ga ik me houden aan vaste post tijden! Doodeng want belofte maakt schuld! Ik post trouwens ook dagelijks op instagram geweldig als je me daar ook gaat volgen, de inhoud is net weer iets anders.

Zie je snel weer!

x Anous

PS: wil je je laten knippen door Mari kijk dan even bij La Maison in Amsterdamof Het Haartheater in Den Bosch.

Laat een reactie achter

You May Also Like