Wat kun je hier zien?

Ik vlog over gezond en mooi oud worden en deel al mijn beauty geheimen. Regelmatig geef ik ook mooie producten weg, niet alleen beauty producten maar ook kleding of schoenen aangezien ik toch ook dol ben op mooie kleding. Verder laat ik me graag inspireren door andere vrouwen en post ik regelmatig interviews met boeiende dames. Door mijn modellen verleden weet ik als geen ander hoe in shape moet blijven en ook dit deel ik graag met jou! En als laatste geef ik je een kijkje in mijn persoonlijke leven, je kunt zien hoe het bij er aan toe gaat als mama van een tweeling en achter de schermen van al mijn werkzaamheden. 

Waarom de 40+ vrouw?

Deze groep krijgt naar mijn idee te weinig aandacht. ‘Volwassen’ vrouwen vereenzelvigen zich liever met iemand van hun eigen leeftijd ipv een meisje van 16. Ik laat me ook inspireren door andere vrouwen, zelf vind ik het ook leuk om naar jongere influencers te kijken maar wellicht ook om bij te blijven en door het werk wat ik doe.

Naar mijn mening zou de commercie de 40+ groep meer aandacht moeten geven en ook oudere modellen moeten gebruiken in hun campagnes. Waarom niet? Deze vrouwen mogen toch ook gezien worden?

Doel:

1 Het zou toch geweldig zijn als wij vrouwen elkaar meer zouden ondersteunen. Elkaar helpen met je eigen expertise. 

2 Op dit moment komen alle onderwerpen vanuit mezelf maar het zou fantastisch zijn als je gaat terugkoppelen op deze website zodat ik beter weet waar je graag meer over wilt weten.

en verder:

Ik vind het geweldig dat je Fab40’s aan het verkennen bent, hoort en zegt het voort! Alle videos zijn met heel veel liefde en aandacht gemaakt. Wil je meer zien volg me dan op instagram: nouskiwink daar post ik bijna dagelijks en op YouTube onder Anouska Wink.

Veel plezier alvast en …keep you posted! 😉

Liefs, Anouska Wink

Neem contact met me op