Over Anouska

mama en papa met twin boys

Hallo Fab Lady!

Ik ben Anouska Wink, I’m from the seventies, 1973 om precies te zijn en woon met mijn gezin in Amstelveen.

Mijn meisjesdroom om fotomodel te worden, heb ik vanaf het moment dat ik de HAVO verliet kunnen beleven. Ik vloog de hele wereld over voor fotoshoots en kwam daardoor met veel creatieve mensen in contact.

Door het modellenwerk heb ik enorm veel kennis opgedaan van beauty & make-up, sinds jong meisje had ik al een enorme interesse in alles wat met beauty te maken had. Door het werken in de mode heb ik ook veel ervaring met styling en fotografie. Later, toen ik midden 30 was, vervulde ik diverse presentatie opdrachten door het hele land en presenteerde ik ook diverse Televisie programma’s. Sindsdien ben ik all round professioneel presentatrice

Toen ik op mijn 40ste zwanger werd van onze tweeling ging er een grote wens ging in vervulling: ik werd moeder! De eerste paar jaar was het behoorlijk aanpoten maar desondanks heb ik niet stil gezeten. Ondertussen was ik bezig met video en het leek me super leuk om op deze manier al mijn ervaringen te delen op het gebied van lifestyle.

De 40+ vrouw vind ik een interessante groep, er word niet zoveel voor deze vrouwen gedaan en dat begrijp ik niet want we zijn zo leuk! 😉

Op Fab40’s gaat het niet alleen maar over het uiterlijk, ik heb me altijd bezig gehouden met zelf ontwikkeling en spiritualiteit. Eerlijk gezegd durfde ik daar niet over te vloggen toen ik begon omdat ik dacht dat je snel het stempel ‘zweefteef’ krijgt opgeplakt. Maar inmiddels kan me dat niet meer schelen, het is zo’n groot onderdeel geworden van mijn leven dat ik graag mijn ervaringen wil delen met jullie. Dus binnenkort een aanvulling op dit gebied

Wist je dat je ook met mij kan samenwerken? Heb je een merk dat goed bij mij past, let me know!

Voor nu zeg ik, kijk lekker rond en wil je kans maken op leuke give away’s? Schrijf je dan in want ik geef regelmatig iets weg!

Veel liefs,

Anouska