DEZE FOTOGRAFE ZET JE IN HET JUISTE LICHT

DEZE FOTOGRAFE ZET JE IN HET JUISTE LICHT

 

 

Altijd al een mooi portret gewild van jezelf?

Of zoek je mooie art voor die ene lege muur in je huis? Kijk dan even naar deze vlog. Mirella Sleenhoff is fotografe en tevens een hele goede vriendin van me. Ze maakt echt prachtige dingen! Onlangs was ze bij me thuis om een portret te maken. We hebben het altijd enorm gezellig, Mirel doet mijn make-up, voor dat ze fotograaf was, was ze visagiste, na de make-up kiezen we de kleding uit en gaan we aan de slag.

Het leek me altijd al leuk om een vlog te maken met Mirel, het is zo’n leuk mens en ze vertelt heel erg open over wie ze is en over haar fotografie. Ik vind het ook fijn om haar werk te belichten, dat verdiend ze echt.

Lekker spontaan:

Dit gesprek is totaal onvoorbereid opgenomen en eigenlijk vind ik deze spontane manier van filmen heel leuk dus waarschijnlijk ga je dit vaker zien in de toekomst.

Mocht je nou meer werk van Mirella willen zien na deze vlog, ga dan even naar haar website

Veel plezier en ik spreek je snel weer!

Anous

 

 

Laat een reactie achter

You May Also Like