Chariva speelt met woorden

Chariva speelt met woorden

Chariva is schrijfster, samen met haar verloofde Danny en haar zoontje Daniel woont ze in Amsterdam.

Haar eerste boek ‘Sinterklaas voor grote kinderen ‘ is een bestseller en werd beloond met de Hotze de Roosprijs, een prijs uitgereikt aan de beste debuterende auteur. Leuk detail: deze prijs wordt uitgereikt door kinderen. Na Sinterklaas voor grote kinderen verscheen ‘Lijfgids’, een gids speciaal geschreven voor meisjes vanaf 10 jaar, met als onderwerp de puberteit en alles daaromheen. 
Inmiddels is ook boek 3 uit: ‘Aap Noot Lief’. Aap Noot Lief is een inspiratiebundel vol liefdevolle versjes en wijsheden voor vrouwen tussen de 18 en 80. Aap Noot Lief is een reminder dat we goed voor onszelf en voor anderen moeten zorgen. De bundel is een ode aan jezelf en aan die ander, wie dat ook moge zijn.
 
Nu denk je misschien? Wat hebben deze drie titels eigenlijk met elkaar gemeen? Nou, Chariva maakt de wereld graag overzichtelijker en begrijpelijker voor jong én oud. Haar boeken zijn dus allemaal bedoeld om iemand (of het nu kinderen, jonge meisjes of mensen in het algemeen zijn) te helpen. 
 
Een creatieve dame met een missie dus.
Wil je meer weten over Chariva bekijk dan haar website en je kunt haar ook volgen via Instagram.
PS: ik mag 2 exemplaren weggeven van ‘Aap Noot Lief’, laat me onderaan deze video weten waarom jij graag een exemplaar wilt ontvangen voor jezelf of voor een dierbaar persoon in je leven.
Vind je dit een leuke video, geef dan een duim, thanks!!!!!
Liefs,
Anouska

 

 

Laat een reactie achter

You May Also Like