Werken met Moeder Aarde:
Jonathan Karpathios van restaurant Vork en Mes in Hoofddorp, legt op bevlogen manier uit waarom hij houdt van biologisch eten. Al het eten wat hij serveert komt uit eigen tuin van biologisch, dynamische oorsprong. Dat houdt in: verbouwen zonder kunstmest, pesticiden en werken met Moeder Aarde. In het filmpje zie je ons gesprek bij zijn restaurant en in de moestuin. Jonathan is gepassioneerd over zijn vak en kan er uren vertellen uiteindelijk hebben we er een filmpje van 6 minuten van gemaakt 😉
Mocht je vragen hebben aan Jonathan, stel ze onderaan de pagina, hij beantwoord ze graag voor je. Klik op de linkjes als je meer wilt weten over Jonathan
4 Comments
Wauw! Mooi. Ga ik snel eens heen ❤
Ben wel heel benieuwd naar zijn restaurant, wat een passie heeft deze man..
Nog geen restaurant in Amsterdam?!
Nee helaas nog niet niet, wie weet in de toekomst. Mooie plek dit aanrader voor de zomer!
is er niet een film over jou gemaakt ?
Laat een reactie achter
You May Also Like
Aan de keukentafel met Vivian Reijs
maart 25, 2019HELP! IK MOET EEN BRIL
maart 25, 2019Een Oathie broodje maken met David
maart 25, 2019