BACK TO THE 40’S, ACHTER DE SCHERMEN BIJ EEN GLAMOUR SHOOT

BACK TO THE 40’S, ACHTER DE SCHERMEN BIJ EEN GLAMOUR SHOOT

Drama queens:

Vlak voor de kerst periode hadden we (fotograaf Anoek van Nunen en ik ) ontzettend zin in een glamour shoot, ééntje met gevoel voor drama en stijl.

Ik ben zelf dol op de mode en de klassieke haar & make-up van Oud Hollywood, rode lippen (ook al zie je dat nu niet door het zwart-wit) mooie krullende haren.

Voor deze shoot hadden we uiteraard wel bijzondere kleding nodig. Van ontwerper Mart Visser  mocht ik graven tussen zijn vintage collecties. Toen ik in het atelier kwam, zag ik door de bomen het bos niet meer…waar te beginnen, zoveel moois!! Gelukkig met een beetje hulp is gelukt om een mooie keus te maken. De locatie die we hebben gebruikt was Huis ter Duin in Noorwijk, de grandeur van dit mooie hotel past perfect bij deze sfeer!

Tijdens het bedenken van deze stijl kwam er meteen een naam naar boven voor de rol van Clark en dat was Arno. Arno is al heel lang model, (daar kennen we elkaar ook van) hij heeft hier ook echt een hoofd voor. Hij nam zijn rol heel serieus en kwam meteen met allemaal attributen en leuke suggesties, Anoek en ik durfden het bijna niet te vragen maar zijn baard heeft hij ook hiervoor ook speciaal afgeschoren. Arno was een top keus én bovendien heel gezellig om mee te werken! 😉

In deze video zie je een kijkje achter de schermen en hoe leuk de samenwerking was tussen ons 3-en.

Tot snel weer!

x Anous

Laat een reactie achter

You May Also Like