actrice in een amerikaanse commercial

actrice in een amerikaanse commercial

Anouska Wink acteert inAmerikaanse commercial

Krenten uit de pap:

Soms komen er dingen in je leven voorbij dat je denkt: ‘FIJN!’ Onlangs had ik zo’n positieve ervaring. Ik werd gevraagd om actrice te zijn in een TV commercial die binnenkort te zien zal zijn op de Amerikaanse TV. Deze commercial werd in Amsterdam opgenomen en geproduceerd door PlusOne, een Nederlands bedrijf met alleen maar jonge honden, leuk om te zien dat deze jongens zo succesvol zijn in Amerika. In de nabewerking worden er bizar veel animaties ingebracht, ik moest daardoor handelingen uitvoeren die exact op een bepaalde manier in beeld werden gebracht. Een precies werkje.

Zoals jullie misschien weten maak ik mijn eigen vlogs en filmen Pat en ik ook in opdracht, daardoor kijk ik nu heel anders naar zo’n set waar er bijna 25 man op de vloer zijn. 3 mannen werken met 1 camera, 2 mensen voor het licht, regisseur, producent, klant, set dresser, visagist, stylist, catering, kortom een heel team.

visagist Ed Thijssen maakt me aan het lachen
Met visagist Ed.

 

Lang wachten:

We hebben 2 dagen gewerkt waar je dan ontzettend veel moet wachten maar gelukkig was visagist Ed Thijssen op de set. Ik had hem zo’n 20 jaar niet meer gezien maar hij was nog even knotsgek en gezellig als altijd. Ik ken Ed nog van vroeger vanuit mijn modellen tijd, grappig om te zien dat deze business de mensen die hierin werken jong houdt, Styling werd gedaan door Steven Dahlberg zowel Ed als Steven zijn te boeken bij Angelique Hoorn. Er werd ook heerlijk gekookt door een cateraar die daarvoor was ingehuurd. Ik hou van eten dus ook dit kan ik dan waarderen, lekker ook dat er voor mij wordt gezorgd ipv andersom..

Mijn make-up werd gedaan door Ed Thijssen
Werken met visagist Ed Thijssen is een feestje
Op de set van een Amerikaanse commercial
wachten, wachten, wachten…het leven van een actrice gaat niet over rozen…

Het duurt nog even:

De commercial laat nog even op zich wachten want de nabewerking gaat nog een paar weken duren. Straks ben ik dan te zien op de Amerikaanse televisie. Beetje vreemd idee maar wel lekker haha…hartstikke leuk dat ik dit met mijn bijna 47 jaar nog steeds kan doen.

Zodra ik wat kan laten zien dan doe ik dat. Vooraf mochten we helaas nog geen beelden laten zien van de set maar ik heb natuurlijk wel wat kiekjes van achter de schermen die ik met je deel in deze blog.

Keep you posted! Anouska

Laat een reactie achter

You May Also Like