over Fab40’s


Wat kun je hier zien?

Ik vlog over gezond en mooi oud worden en deel al mijn beauty geheimen. Regelmatig geef ik ook mooie producten weg. Niet alleen beauty producten maar ook fashion items zoals kleding of schoenen, aangezien ik zelf toch ook een echt dol op mode ben.

Verder laat ik me graag inspireren door andere vrouwen en post ik regelmatig interviews met interessante dames die mij enorm inspireren.

Door mijn modellen verleden weet ik als geen ander hoe je in shape moet blijven en ook dit deel ik graag met jou. Als laatste geef ik je een kijkje in mijn persoonlijke leven. Je kunt zien hoe het er bij mij aan toe gaat als mama van een tweeling en van al mijn werkzaamheden. 

Waarom de 40+ vrouw?

Deze groep krijgt naar mijn idee te weinig aandacht. ‘Volwassen’ vrouwen vereenzelvigen zich liever met iemand van hun eigen leeftijd in plaats van met een meisje van 16. Ik laat me ook inspireren door andere vrouwen van mijn leeftijd.

Zelf vind ik het wel leuk om naar jongere influencers te kijken om op die manier up to date te blijven in de wereld van vloggen en bloggen. Naar mijn mening zou de commercie de 40+ groep meer aandacht moeten geven en ook oudere modellen meer kunnen gebruiken in hun campagnes. Waarom niet? Deze vrouwen mogen toch ook gezien worden zeker omdat er veel vraag naar is vanuit het publiek en menig vrouw zich hierin zou herkennen.

Doel:

1. Een platform creëren daar wij vrouwen elkaars mening en expertise kunnen delen om op die manier elkaar te (blijven) ondersteunen.

2. Op dit moment komen alle onderwerpen vanuit mezelf maar het zou fantastisch zijn als jij je ideeën wilt delen en wilt terugkoppelen op deze website zodat ik beter inzicht krijg waar je graag meer over zou willen weten.

en verder:

Leuk dat je Fab40’s aan het verkennen bent, hoort en zegt het voort! Alle videos zijn met heel veel liefde en aandacht gemaakt. Wil je meer zien volg me dan op instagram: nouskiwink daar post ik bijna dagelijks en op YouTube onder Anouska Wink.

Veel plezier alvast en …keep you posted! 😉

Liefs, Anouska Wink

Serie vrouw, Thelma & LouiseFoto: Stef nagel  Productie: Ora Bollegraaf