3 DAGEN RIJDEN MET DE MITSUBISHI ECLIPSE CROSS

3 DAGEN RIJDEN MET DE MITSUBISHI ECLIPSE CROSS

Auto vlog:

Geestig dat ik mijn mening mag geven over een auto want als je mij kent dan weet je dat ik daar totaal geen verstand van heb. Tevens heb ik regelmatig ongelukjes met mijn auto. Toch werd ik door Libelle TV gevraagd om 3 dagen te rijden in de Mitsubishi Eclipse Cross. Gewoon vertellen uit eigen ervaring dus.

Ik zit veel op de weg, reis vaak met veel bagage. Natuurlijk rijden mijn twee jongens ook vaak met mij mee.In deze vlog zie je niet alleen wat ik er van vind maar ook zij komen aan het woord.

Instagram:

Op instagram post ik dagelijks in mijn stories korte vlogs van wat ik die dag beleef, je kunt me vinden en volgen op nouskiwink.

Samenwerking?

Ben je geïnteresseerd om met mij samen te werken, laat hieronder dan een bericht achter.

Tot snel weer! Keep you posted!

Anouska

Laat een reactie achter

You May Also Like